top of page

FAMILIEYOGA REIS MANDALI
IN ITALIË

In de meivakantie verwelkomt Mandali in samenwerking met Yoga Leentje families ! Een unieke mogelijkheid op deze waanzinnige locatie in Italië. We delen een gebalanceerd programma waarin verbinding en echt samen zijn centraal staat. Laat je meevoeren door een gepassioneerd team om yoga in brede zin te ontdekken; een mix van yoga voor volwassenen, yoga voor de kinderen, verbindende ouder-kind yoga lessen, massages, creativiteit, muziek, verrassingen, volop ruimte voor rust, opladen, natuur, heerlijk eten en een prachtige Spa.

 

Een onvergetelijke ervaring op deze betoverende locatie.

 

Gaan jullie mee?

Lees het mooie artikel van fotografe en journaliste van Tessa Jol over de familieyoga reis bij Mandali in de meivakantie 2022.

 

 

Ben je benieuwd naar een reisverslag over de Yoga Leentje familieyoga vakanties in Portugal, lees dan het artikel van Wouter de Jong en Elise Schaap in het Yoga Magazine.

MissesPrinsXMandali-142.jpg

Deze week is speciaal ontwikkeld voor families, of je nou met één kind samen komt of met een grotere gezinssamenstelling erbij wilt zijn of samen met een vriend(in) en kind deze week wilt ervaren. We hebben een programma gecreëerd waarbij je op verschillende manieren in verbinding mag zijn; met jezelf, elkaar en de natuur. Deze week is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Alle sessies en activiteiten worden afgestemd op de deelnemende families.

AGENDA

 • Familieyoga reis Mandali in Italië // 27 april - 3 mei 2025 (bijna boekbaar)
  Familieyoga reis Mandali in Italië // 27 april - 3 mei 2025 (bijna boekbaar)
  zo 27 apr
  Mandali Retreat Center
  27 apr 2025, 15:00 – 03 mei 2025, 11:00
  Mandali Retreat Center, Via Belvedere, 2, 28898 Quarna Sopra VB, Italië
  27 apr 2025, 15:00 – 03 mei 2025, 11:00
  Mandali Retreat Center, Via Belvedere, 2, 28898 Quarna Sopra VB, Italië
  Delen

PROGRAMMA

Jullie mogen je volledig laten meevoeren in een gevarieerd programma waarin verbinding en echte aandacht centraal staat. Op de dag van aankomst ontvangen jullie het rooster. Hieronder delen we alvast een indruk van onze week samen. Dit is een voorbeeld en wordt verder uitgewerkt aan de hand van de deelnemende families en leeftijden van de kinderen.

Klik hier om het programma van de familieyoga reis in 2024 te bekijken. 

 

Aankomstdag

Vanaf 15:00 uur check-in

17:00 - 18:15 uur introductie en kennismaking

18:30 uur diner

 

Voorbeeld dagelijks programma

08:30 - 09:30 uur ontbijt

11:00 - 12:30 uur yoga / inspiratie / activiteit

13:00 - 14:00 uur lunch

16:30 - 18:00 uur yoga / inspiratie / activiteit

18:30 uur diner

Sommige dagen optionele programma onderdelen

 

Vertrekdag

08:30 - 09:30 uur ontbijt

10:00 uur check-out kamers

Daarna uitzwaaien

 

Op sommige dagen zijn er op in de ochtend en in de avond ook optionele programma onderdelen. De andere ochtenden en avonden zijn juist vrij en dan is er natuurlijk van alles mogelijk; zoals buiten spelen, zwemmen, dansen, tekenen, knutselen, een avondwandeling, verhalen vertellen en sterren kijken. Er zijn zowel overdag als op de avonden volop plekken om samen te komen en tegelijkertijd is er privacy alom. Er zijn zoveel prachtige plekken te ontdekken op het land.

 

Wijzingen in het programma onder voorbehoud.

MISSESPRINSXNLG-40.jpg

OVER HET TEAM

Deze week wordt georganiseerd door Mandali in samenwerking met Yoga Leentje. Alle sessies worden gegeven door een zeer ervaren team. Zij kunnen niet anders dan de lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. Het team inspireert en enthousiasmeert kinderen, tieners en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm. Alle sessies worden speciaal afgestemd op deze specifieke week en de locatie.

 

Het Yoga Leentje team bestaat deze week uit Neel, Lotje en Geertje.

 

Neel van Leeuwen

Yoga Leentje is in 2009 opgericht door Neel van Leeuwen met de wens om kinderen en gezinnen met aandacht in contact te brengen met zichzelf, elkaar en de natuur.

 

Lotje Dekker

Lotje is eigenaar van Lot of Life en woont met haar gezin in het prachtige Italië. Lotje en Neel werken al jarenlang samen en jullie zijn bij hen in goede handen.

 

Geertje van der Waal

De familieyoga programma's zijn extra speciaal door de samenwerking van twee zussen. Geertje's aanwezigheid doet al genoeg en met haar liefde en creativiteit is ze samen met de kinderen op de momenten dat de volwassenen les hebben en assisteert ze tijdens de week.  

OVER DE LOCATIE

Bovenop een berg met een spectaculair uitzicht over een meer bevindt zich misschien wel één van de mooiste retraite locaties van Europa. Een plek met zoveel schoonheid, dat je het bijna niet kan geloven. Twee vrienden met een prachtige missie creëerde deze lichtplek op aarde. De combinatie van het programma, de bezieling van de mensen die er werken, de waanzinnige natuur, het heerlijke eten en de adembenemende spa zorgen voor diepe rust, ultiem opladen en inspiratie. Alleen al bij het bekijken van de foto’s maakt je hart een sprongetje. Bekijk ook de Mandali website.

 

 

 

 

Een ieder die onderdeel gaat zijn van deze week ontvangen we in liefde en met aandacht.

MissesPrinsXMandali-55.jpg

PRIJZEN

De prijzen verschillen per type kamer en familiesamenstelling. Prijzen zijn inclusief alle maaltijden volgens programma, alle lessen, workshops en liefdevolle begeleiding. De prijzen zijn aangegeven voor jullie samen voor een compleet verzorgde week. Mandali denkt graag met jullie mee voor de meest geschikte kamer.

 

          Normal          Premium

2 p     €       2.000      €       2.200

3 p     €       2.750      €       2.950

4 p     €       3.500      €       3.700

5 p     €       4.250      €       4.450

Inclusief

 • 6 overnachtingen op de meest prachtige locatie

 • Alle maaltijden volgens programma; elke dag ontbijt, lunch en diner

 • Dagelijks theemoment met koekjes en fruit

 • Drinkwater, thee, sapjes en in de ochtend Italiaanse koffie

 • Alle yogalessen en activiteiten 

 • Liefdevolle aandacht en begeleiding door Yoga Leentje en Mandali team

 

Exclusief

 • De reis van en naar Mandali

 • Reis – en annuleringsverzekering 

 • Transfers

 • Los bij deze week te boeken o.a. massages

 • Eventuele extra activiteiten en excursies op eigen gelegenheid

ADVIES VOOR REIS NAAR MANDALI

bottom of page