top of page

YOGA LEENTJE TEAM

NeelYoga-7027.jpg

NEEL VAN LEEUWEN

Yoga Leentje is in 2009 opgericht door Neel van Leeuwen met de wens om kinderen en gezinnen met aandacht in contact te brengen met zichzelf, elkaar en de natuur.

Zij kan niet anders dan haar lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm.

NeelYoga-7142.jpg

GEERTJE SCHMIDT

De familieyoga vakanties in Portugal worden begeleidt door Geertje Schmidt en Neel van Leeuwen. 

De weken in Portugal zijn extra speciaal door de samenwerking van twee zussen. Geertje's aanwezigheid doet al genoeg en met haar liefde en creativiteit is ze samen met de kinderen op de momenten dat de volwassenen les hebben en assisteert ze Neel tijdens de week.

Lotje.jpg

LOTJE DEKKER

De familieyoga vakanties in Italië worden begeleidt door Lotje Dekker en Neel van Leeuwen. Lotje woont samen met haar gezin in Italië en is eigenaar van Lot of Life

Neel en Lotje werken al jarenlang samen en jullie zijn bij hen in goede handen.

portret karin close.jpg

KARIN VAN KOOTEN

Karin van Kooten en Neel van Leeuwen werken al jarenlang met veel plezier samen. Zij verzorgen samen de ouder-kind yoga workshops bij o.a. Thrive Yoga. En zijn een bekend duo tijdens het Eigentijds Kinderfestival op Ecolonie, Frankrijk. 

Karin speelt verder een belangrijke rol binnen de groei en keuzes van Yoga Leentje.

bottom of page