top of page
20191120_093158.jpg

FAMILIEYOGA MIDWEEK 

OP DE HOORNEBOEG

Buitenplaats de Hoorneboeg is zo'n plek die je meteen betovert. Midden in het bos, aan de rand van de Hilversumse Hei waan je je in het paradijs. Een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelpaden en centraal gelegen een magische heuvel.

Met enthousiasme organiseert Yoga Leentje op deze prachtige plek een familieyoga midweek in de zomervakantie.

Ontdek hoe mooi het is om samen met je kind aan yoga te doen. We delen een sprankelend programma met yoga voor de kinderen, yoga voor de volwassenen, hartverwarmende ouder-kind yoga sessies, ruimte voor rust, samen masseren, creativiteit, verrassingen, opladen en natuur. Een vijfdaagse om echt samen en in verbinding door te brengen. 

Droom je alvast mee...

Een bioscoopavond midden in het bos bij de ondergaande zon, rondom het kampvuur met live muziek, picknicken op de Hei bij de tofste klimbomen, kruiden en groente plukken en zelf pizza maken...en nog veel meer fijns om jullie helemaal onder te dompelen in het vakantiegevoel.

 

Tijdens deze midweek is het eten volledig verzorgd door Restaurant Bij de Tuinman. Het restaurant, dat zich midden in de moestuin bevindt, verzorgt met liefde en aandacht ons eten. Samen rond de tafel, omgeven door de schoonheid van de natuur; het geluid van de vogels, prachtige vlinders en te midden van het sprankelend groen en kleurrijke bloemen. Hoe heerlijk om even helemaal niet zelf na te denken wat je gaat koken. 

 

Tijdens deze midweek verblijven de families op verschillende plekken op het landgoed. Iedere plek is uniek en heeft haar eigen charme. Wakker worden met het zingen van de vogels, zo'n feest! Tussen de bomen en aan de rand van de hei, ligt In de de Luwte. Deze plek is tijdens deze midweek onze gezamenlijke thuisplek. Dit voormalige kapelletje – en jarenlang ook de bibliotheek van de buitenplaats met kasten vol boeken – is een fijne, serene plek met veel privacy voor onze groep.

Gaan jullie mee?

DSC_3397.jpg

Deze midweek is geschikt voor families, in de samenstelling van één ouder en één kind*.  We hebben een afgestemd programma gecreëerd waarbij je op verschillende manieren in verbinding mag zijn; alleen, met elkaar en de natuur.

 

Bij de reservering geven jullie aan naar welke slaapplek jullie voorkeur uit gaat.

 

Dit weekend is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

 

Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op.

* In een andere familiesamenstelling zijn jullie ook zeker welkom. Laat het dan gerust weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

AGENDA

 • Familieyoga midweek op de Hoorneboeg 14 - 18 augustus 2023
  Familieyoga midweek op de Hoorneboeg 14 - 18 augustus 2023
  ma 14 aug
  Hilversum
  14 aug 2023, 09:30 CEST – 18 aug 2023, 12:30 CEST
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  14 aug 2023, 09:30 CEST – 18 aug 2023, 12:30 CEST
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  Delen

PROGRAMMA

Maandag

Op maandag zijn jullie tussen 09:30 - 10:00 uur welkom om alvast rustig te kunnen installeren op jullie plek.
We starten vervolgens samen om 11:00 uur bij onze gezamenlijke thuisplek deze week, in de Luwte. Daar hebben we een ontvangst, kennismaking en rondleiding over het Landgoed. Deze brengt ons uiteindelijk bij De Tuinman, waar een heerlijke lunch voor ons klaarstaat.

12:30 uur lunch 

Na de lunch een en ander praktisch om te delen met de ouders, de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit 

16:00 - 17:30 uur ouder-kind yoga workshop in de Luwte

18.30 uur diner bij de Tuinman

Dinsdag
Ochtend rustig wakker worden en ontbijten

09:00 uur ontbijt

10:30 - 12:00 uur yogales voor de kinderen

12:30 uur lunch

16.00 - 17:30 uur yogales voor de volwassenen, de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit

18.30 uur diner bij de Tuinman

 

Woensdag

Voor iedereen die wil een vroege ochtendwandeling op de Hei en natuurschatten verzamelen en aansluitend ontbijt.

09:00 uur ontbijt

10:30 - 12:00 uur yogales voor de volwassenen, de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit

12:30 uur lunch

16:00 - 17:30 uur yogales voor de kinderen

Na de les samen groente en kruiden plukken en zelf pizza maken

18:30 uur diner bij de Tuinman

Deze dag sluiten we af met een film in de buitenbioscoop

Donderdag

Ochtend rustig wakker worden en ontbijten

09:00 uur ontbijt

10:30 - 12:00 uur ouder-kind yoga workshop in de Luwte

Deze dag hebben we een ‘Binnenstebuiten-dag’
De lunch nemen we mee als een mooie en lekkere picknick, zodat we lekker kunnen rondstruinen op de hei en op zoek kunnen gaan naar de mooiste klimbomen. 

18:30 uur diner bij de Tuinman

Na het diner samen rondom het kampvuur 

Vrijdag

In de ochtend hebben we tot 09:00 uur de tijd om onze spullen in te pakken en de slaapplekken alvast gedag te zeggen. We verzamelen op de magische heuvel voor een gezamenlijke afsluiting. Er is thee met fruit en wat lekkers.

Aansluitend een uitgebreide brunch bij de Tuinman

Uitchecken uiterlijk om 12:30 uur

In het programma is genoeg ruimte voor buitenspelen, samen en alleen verkennen, avontuur, tekenen, knutselen, vroege ochtend -en avondwandelingen, verhalen vertellen, muziek,  sterren kijken en zoveel meer of even helemaal niets. Er zijn zowel overdag als op de avonden volop plekken om samen te komen en tegelijkertijd is er rust alom. 

 

Wijzigingen in het programma onder voorbehoud.

OVER YOGA LEENTJE

Deze midweek wordt georganiseerd door Yoga Leentje. Alle lessen tijdens deze week worden gegeven door de zeer ervaren yogadocent Neel van Leeuwen. Zij kan niet anders dan haar lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm. De yogalessen voor kinderen, voor volwassenen, en de lessen die jullie samen gaan ervaren, zijn allemaal speciaal afgestemd op dit specifieke weekend en deze unieke plek. 

MissesPrinsXNeel-24.jpg
20190630_141503.jpg

OVER DE LOCATIE

Buitenplaats De Hoorneboeg ligt midden in het het Goois Natuurreservaat. Net nadat je de ‘grote weg’ hebt verlaten rij je een wildrooster over en heb je nog een kleine kilometer te gaan. De heide strekt zich rechts van je uit en aan de andere kant begint het bos.

Mooie plekken met grote dennen, dichtere bossen met eiken en krentenbomen en soms – daar dwars doorheen – oude lanen met beuken. Je wandelt zo naar Hilversum, Loosdrecht of Hollandse Rading. En als je wilt, nog verder, tot aan Lage Vuursche aan toe.

De slaapplekken zijn verdeeld over het Landgoed en onze thuis plek tijdens dit weekend is in de Luwte. 

De volgende slaapplekken zijn deze midweek tot onze beschikking

 • Een pipowagen voor jullie samen

 • Een kamer in het Heihuis 

 • Een kamer in het Stille Midden

 • Een bedstee op de zolder van de villa

 • Eventueel kamperen met een eigen tent

De pipowagens zijn geschikt in ieder jaargetijde en heel goed te verwarmen. De badkamers voor de pipo's en tenten zijn gedeeld en staan ook op het veld (twee toiletten en twee douches).

Nemen een kijkje om de slaapplekken beter te leren kennen, dan kunnen jullie je voorkeursplek aangeven.

PRIJZEN

De prijzen zijn inclusief het biologische, vegetarische eten bij De Tuinman, alle lessen, workshops en liefdevolle begeleiding. De prijzen staan aangegeven voor jullie samen, uitgaande van één ouder en één kind.

Iedere slaapplek heeft haar eigen charme, een verblijf voor ouder en kind is 1490 euro voor deze geheel verzorgde midweek. Tijdens deze midweek is het eventueel ook mogelijk om te kamperen met een eigen tent, daarvoor zijn een paar plekjes beschikbaar. Neem contact met ons op bij interesse.

 

Je kunt bij het aanmelden aangeven welke slaapplek jullie voorkeur heeft.

 

Deze prijs is voor een ouder en een kind. Neem contact met ons op als jullie met een grotere gezinssamenstelling willen deelnemen aan deze midweek. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Inclusief

 • 4 overnachtingen op een prachtige locatie

 • Alle maaltijden volgens programma, waaronder de hele dag door thee en koffie (ook cappuccino’s, espresso’s met koe- of havermelk) met koekjes, huisgemaakte cake of taart, fruitmand – met verschillende soorten – ieder seizoen weer anders, Tuinmans-lunch met soep, salade en diverse rijk belegde broodjes, als diner mooi opgemaakte schalen die je deelt met je tafelgenoten en een lekker nagerecht

 • Alle yogalessen en aanvullende activiteiten 

 • Liefdevolle aandacht en begeleiding door het Yoga Leentje team

 

Exclusief

 • Reiskosten van en naar de Hoorneboeg

 • Reis – en annuleringsverzekering 

bottom of page