top of page
F531C374-B687-4ED8-BCCC-A8FA66DD99C2_1_1

FAMILIEYOGA & WINTERSPORT ITALIË

De unieke ervaring waarin je wintersport combineert met yoga, meditatie en massage is er nu ook voor families. 

Met een gebalanceerd programma met yoga voor de kinderen, yoga voor de volwassenen, verbindende en gezellige ouder-kind yoga lessen, massages, en volop ruimte voor wintersport, rust, opladen en natuur.


In Italië verblijven jullie in een prachtige luxe villa in Mombarcaro in de Piemonte streek. Het eten wordt verzorgd door een fantastische kok.

Gaan jullie mee?

Yoga Leentje agenda

 • Familieyoga & Wintersport Italië
  Familieyoga & Wintersport Italië
  zo 20 feb
  Mombarcaro
  20 feb 2022, 15:00 – 26 feb 2022, 11:00
  Mombarcaro, 12070 Mombarcaro, Cuneo, Italië
  20 feb 2022, 15:00 – 26 feb 2022, 11:00
  Mombarcaro, 12070 Mombarcaro, Cuneo, Italië
  De unieke ervaring waarin je wintersport combineert met yoga, meditatie en massage is er nu ook voor families.
  Delen
Sneeuw 2.jpg

Deze week is geschikt voor families, of je nou met één kind samen komt, met een grotere gezinssamenstelling erbij wilt zijn of samen met een vriend(in) en kind deze week wilt ervaren. We hebben een mooi programma gecreëerd waarbij je op verschillende manieren in verbinding mag zijn, alleen, met elkaar en de natuur.


De week is geschikt voor families met kinderen van 6 tot en met 16 jaar. Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op.

PROGRAMMA

Zondag

Dag van aankomst met welkom, kennismaking, yoga, aperitief en diner.
Maandag

Een vrije dag, rust en tijd om aan te komen en te genieten van het huis en omliggende natuur. In de ochtend en middag yoga, optioneel een massage en een bezoek aan de hazelnootboerderij met rondleiding en proeven.
Dinsdag 

Een hele dag op de piste voor skiën/snowboarden & winterpret.
Woensdag

Start met een yogales in de sneeuw, de rest van de dag zijn we op de piste voor skiën/snowboarden & winterpret waarbij tijd is voor de ouders om naar wens een dagdeel zonder de kinderen te skiën. Ons team is dan samen met de kinderen.
Donderdag

Een vrije dag met in de ochtend en middag een yogales, ruimte voor massage en vanaf de namiddag een gezamenlijke Italiaanse kookworkshop aan huis. Wie het leuk vindt kan overdag helpen bij het verzamelen van de ingrediënten bij lokale leveranciers, boeren en marktjes.
Vrijdag

Naar de piste voor skiën/snowboarden & winterpret, een yogales bij thuiskomst en ’s avonds een feestelijke laatste avond met thuis pizzabakken in de houtoven.
Zaterdag

Dag van vertrek met in de ochtend een gezamenlijke afsluiting, ontbijt en uitzwaaien.

DE LOCATIE

De comfortabele Villa bevindt zich in de Piemonte streek in Noord West Italië. De kamers zijn voorzien van luxe bedden en een eigen badkamer met toilet. Er is een gezellige leefkeuken en een huiskamer met open haard. Vanuit de villa heb je toegang tot diverse skigebieden. Afhankelijk van de sneeuw en het weer bezoeken we Frabosa Soprana, Prato Nevoso, Artesinia en Limone Piemonte. De mooie kust en de bekende Italiaanse wijstreken bevinden zich eveneens op rijd afstand van het huis.


In de Piemonte wordt jaarlijks van december tot in mei geskied. De grootste sneeuwzekerheid hebben we van januari tot half april. Het komt ook voor dat er in mei nog een vers pak valt of het seizoen al in november begint! Een groot voordeel van onze locatie is dat we verschillende gebieden kunnen aandoen. Daarbij is er nog zoveel meer sneeuwpret mogelijk in de vorm van bijvoorbeeld sleeën en langlaufen.


Ook door het heerlijke huis, goedgevulde programma en de vele activiteiten in de omgeving ga je hoe dan ook een heerlijke winterweek hebben. De eerste pistes liggen op 50 minuten rijden vanaf het huis en bereiken we via een prachtige route. 

HET TEAM

Deze week wordt georganiseerd door Yoga Leentje en Lot of Life. Zij kunnen niet anders dan hun lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. De yogalessen voor kinderen, voor volwassenen, en de lessen die jullie samen gaan ervaren, zijn allemaal speciaal afgestemd op deze specifieke week en deze unieke plek. 


Neel en Lotje werken al jarenlang samen en jullie zijn bij hen in goede handen.

DE PRIJZEN

In elke week is plek voor maximaal vijf gezinnen. De kamers zijn allemaal voorzien van luxe bedden en een eigen badkamer met toilet. Er zijn verschillende prijzen, afhankelijk van je keuze:

 • Luxe kamer 2 personen: € 1750

 • Luxe kamer 3 personen € 2350

 • Luxe kamer 4 personen € 2950

Kom je in een grotere samenstelling, neem dan contact met ons op. 

Inclusief

Bij je deelname zijn alle yogalessen en een skipas voor drie dagen inbegrepen. Het ontbijt wordt dagelijks vers bereid alsmede een aperitief en het diner aan huis. 

Exclusief

Vervoer, lunch, aanvullende snacks, materialen voor het wintersporten, reisverzekering met wintersportdekking, annuleringsverzekering, optioneel massage behandelingen, optioneel aanvullende dagen skipas. Optioneel overige uitstapjes en excursies.

Per week is de aankomst op de zondag vanaf 14 uur en het vertrek op de zaterdag na de afsluiting en het ontbijt.

VERVOER

Je kunt vliegen op de luchthavens van Genua, Turijn, Milaan en Nice waarbij Genua de kortste route is. Je vlucht duurt in dat geval nog geen twee uur en je rijd vanaf daar in een uur naar het huis. In Italië kun je voor goede prijzen een auto huren; dat geeft je gelijk vrijheid voor de rest van de week. Zeer de moeite waard aangezien het huis zich midden in de natuur en dus aardig afgelegen ligt. Nabijgelegen dorpen bevinden zich buiten loopafstand. Ook wanneer je met eigen vervoer komt heb je natuurlijk dat voordeel. Afhankelijk van je vertreklocaties en eventuele pauzes rijd je in 10-15 uur naar Villa Vignotti.

bottom of page