top of page
MISSESPRINSXNeel_Hoorneboeg-19.jpg

OUDER-KIND YOGA WEEKEND

OP DE HOORNEBOEG

Al jaren verzorgt Neel van Yoga Leentje prachtige familieyoga vakanties in binnen -en buitenland. Door het jaar heen zijn er diverse mogelijkheden om voor dit bijzondere samenzijn te gaan.

Buitenplaats de Hoorneboeg is zo'n plek die je meteen betovert. Midden in het bos, aan de rand van de Hilversumse Hei waan je je in het paradijs. Een schitterend landgoed van 13 hectare grond met een eigen bos, eeuwenoude kronkelpaden en centraal gelegen een magische heuvel.

Ontdek hoe mooi het is om samen met je kind aan yoga te doen. We delen een gebalanceerd programma met yoga voor de kinderen, yoga voor de volwassenen, hartverwarmende ouder-kind yoga sessies, ruimte voor rust, massage, opladen en natuur. Een weekend om echt samen en in verbinding door te brengen. 

Droom je alvast mee...

En laten jullie je meevoeren in een retraite samen om nooit meer te vergeten?

 

Tijdens deze retraites is het eten volledig verzorgd door Restaurant Bij de Tuinman. Het restaurant, dat zich midden in de moestuin bevindt, verzorgt met liefde en aandacht ons eten. Hoe heerlijk om even helemaal niet zelf na te denken wat je gaat koken. 

 

Tijdens dit ouder-kind yoga programma verblijven de families op verschillende plekken op het landgoed. Iedere plek is uniek en heeft haar eigen charme. Tussen de bomen en aan de rand van de hei, ligt In de de Luwte. Deze plek is tijdens dit weekend onze gezamenlijke thuisplek. Dit voormalige kapelletje – en jarenlang ook de bibliotheek van de buitenplaats met kasten vol boeken – is een fijne, serene plek met veel privacy voor onze groep.

Gaan jullie ervoor?

MISSESPRINSXNeel_Hoorneboeg-65.jpg

Dit programma is geschikt voor families, in de samenstelling van één ouder en één kind*. We ontvangen in totaal tien koppels. Het is een mooie mogelijkheid om zo’n weekend juist (in het geval van een grotere familie) met één van je kinderen te beleven. We hebben een afgestemd programma gecreëerd waarbij je op verschillende manieren in verbinding mag zijn; alleen, met elkaar en de natuur.

We kijken graag welke plek op het Landgoed het beste past bij jullie wensen, je kunt je voorkeur bij de reservering aan ons doorgeven.

 

Dit programma is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op.

* In een andere familiesamenstelling zijn jullie ook zeker welkom. Laat het dan gerust weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

AGENDA

 • Ouder-kind yoga weekend op Buitenplaats de Hoorneboeg (11 - 13 oktober) (nog 4 plekken)
  Ouder-kind yoga weekend op Buitenplaats de Hoorneboeg (11 - 13 oktober) (nog 4 plekken)
  vr 11 okt
  Hilversum
  11 okt 2024, 16:00 – 13 okt 2024, 14:00
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  11 okt 2024, 16:00 – 13 okt 2024, 14:00
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  Delen

PROGRAMMA

Dag 1
Jullie zijn vanaf 16:00 uur welkom. We starten het programma samen om 16:45 uur.

16:45 uur samen de plek verkennen, introductie en kennismaking

18:00 uur diner

Na het eten een zalige ouder-kind yogaworkshop met massage voor ouder en kind

 

Dag 2
Ochtend rustig wakker worden en ontbijten

10:30 - 12:00 uur yogales voor de kinderen

12:30 uur lunch

Na de lunch samen de Hei verkennen en op zoek naar de tofste klimbomen

Daarna rust, ruimte, spelen, verkennen

16:00 - 17:30 uur yogales voor de volwassenen, de kinderen hebben een gezamenlijke activiteit

18:00 uur diner

Na het eten een verrassingsavond voor iedereen

Dag 3

Ochtend rustig wakker worden en ontbijten

10:30 - 12:00 uur ouder-kind yoga workshop met gezamenlijke afsluiting

12:30 uur lunch

Na de lunch rustig de tijd om in te pakken en uitzwaaien

 

In het programma is genoeg ruimte voor buiten spelen, avontuur, tekenen, knutselen, wandelingen, verhalen vertellen en meer. Er zijn zowel overdag als op de avonden plekken om samen te komen en tegelijkertijd is er privacy alom. 

 

Wijzigingen in het programma onder voorbehoud.

OVER YOGA LEENTJE

Deze programma's wordt georganiseerd door Yoga Leentje. Alle lessen tijdens deze retraite worden gegeven door de zeer ervaren yogadocent Neel van Leeuwen. Zij kan niet anders dan haar lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. Neel inspireert en enthousiasmeert kinderen en volwassenen om te leven zoals ze werkelijk zijn, in de puurste vorm. De yogalessen voor kinderen, voor volwassenen, en de lessen die jullie samen gaan ervaren, zijn allemaal speciaal afgestemd op dit specifieke programma en deze unieke plek. 

MissesPrinsXNeel-24.jpg
MISSESPRINSXNeel_Hoorneboeg-83.jpg

OVER DE LOCATIE

Buitenplaats De Hoorneboeg ligt midden in het het Goois Natuurreservaat. Net nadat je de ‘grote weg’ hebt verlaten rij je een wildrooster over en heb je nog een kleine kilometer te gaan. De heide strekt zich rechts van je uit en aan de andere kant begint het bos.

Mooie plekken met grote dennen, dichtere bossen met eiken en krentenbomen en soms – daar dwars doorheen – oude lanen met beuken. Je wandelt zo naar Hilversum, Loosdrecht of Hollandse Rading. En als je wilt, nog verder, tot aan Lage Vuursche aan toe.

De slaapplekken zijn verdeeld over het Landgoed en onze thuis plek tijdens dit weekend is in de Luwte. Op de pipowagens na, deel je een plek met andere familie(s). 

De volgende slaapplekken zijn dit weekend tot onze beschikking

 • Een kamer in het Stille Midden

 • Een kamer in het Heihuis 

 • Een pipowagen voor jullie samen

 • Een bedstee op de zolder van de villa

Het is goed om te weten dat de accomodaties gedeeld zijn met andere familie(s) (op de pipowagens na). De pipowagens zijn geschikt in ieder jaargetijde, heel goed te verwarmen en er wordt een extra bed bij geplaatst. De badkamers zijn gedeeld en staan ook op het veld. 

Nemen een kijkje om de slaapplekken beter te leren kennen, dan kunnen jullie je voorkeursplek aangeven en maken wij een mooie indeling. Wil je voordat je boekt, eerst weten welke slaapplekken nog beschikbaar zijn, stuur dan een e-mail naar info@yogaleentje.nl​​​

PRIJZEN WEEKEND

De prijzen zijn inclusief, jullie slaapplek voor twee nachten, het biologische, vegetarische eten bij De Tuinman, alle lessen, workshops en liefdevolle begeleiding. De prijs staat aangegeven voor jullie samen.

Iedere slaapplek heeft haar eigen charme, een verblijf voor ouder en kind voor dit weekend is 890 euro voor dit geheel verzorgde weekend. Je kunt bij het aanmelden aangeven welke slaapplek jullie voorkeur heeft. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee. 

 

Inclusief

 • Twee overnachtingen op een prachtige locatie

 • Alle maaltijden volgens programma, waaronder de hele dag door thee en koffie (ook cappuccino’s, espresso’s met koe- of havermelk) met koekjes, huisgemaakte cake of taart in de ochtend, fruitmand – met verschillende soorten – ieder seizoen weer anders, Tuinmans-lunch met soep, salade en diverse rijk belegde broodjes, als diner mooi opgemaakte schalen die je deelt met je tafelgenoten en een lekker nagerecht

 • Alle yogalessen en aanvullende activiteiten 

 • Liefdevolle aandacht en begeleiding door het Yoga Leentje team

 

Exclusief

 • Reiskosten van en naar de Hoorneboeg

 • Een parkeerticket indien jullie met de auto komen

 • Reis – en annuleringsverzekering

bottom of page