NeelYoga-6751.jpg
 

OVER DE OUDER-KIND YOGA WORKSHOP

Wat een super fijne ervaring!

Annet en Saartje

FAMILIEYOGA VAKANTIE PORTUGAL

Wat hebben we genoten. Het was in alle opzichten één grote verwenweek. Wat een geluk om jullie te mogen ontmoeten. Dat voelde vanaf het allereerste moment goed. Dankbaarheid, ontroering en verrijking: dat zijn de woorden die steeds terugkomen. 

Karin

OVER DE OUDER-KIND YOGA WORKSHOP

Ik vond het zo bijzonder om samen te zijn en op deze manier contact met elkaar te hebben. 

Anneke en Tieme

FAMILIEYOGA VAKANTIE PORTUGAL

Voor mij is het altijd even zoeken hoe de vakanties met mijn 4 jarig dochter in te vullen en zelf nog aan ontspanning toe te komen. Dit was geen enkel probleem in Portugal met Neel en Geertje. Ik heb heerlijk genoten van de zachte yogalessen met Neel, ik had vrije tijd terwijl mijn dochter aan t yoga-en was en wij genoten beide van de heerlijke omgeving en het buitenleven waar alle kinderen vrij konden spelen. Ik kan het ieder gezin of ouder met of zonder yoga ervaring aanraden - een vakantie met Neel en Geertje.

Mariah

FAMILIEYOGA VAKANTIE PORTUGAL

Afgelopen zomer ben ik met mijn dochter van 5 jaar, naar Portugal afgereisd voor een Yoga vakantie. Samen, voor het eerst op pad, wat al een fantastische ervaring is om te mogen doen. Na een heerlijke roadtrip met de auto van een paar uurtjes, kwamen we aan op de locatie, midden in de bergen en waar onze yoga vakantie echt begon, startend met samen slapen in een heuse TIPI tent. De hele week hebben wij genoten, apart en met elkaar. Diverse yoga lessen, lekker knutselen, ezeltje rijden, genieten op het strand, omringd met mooie natuur, heerlijk eten en fantastische begeleiding, met de twee zussen die met veel liefde en aandacht de hele week hebben begeleid. We hebben beide genoten en dit smaakt zeker naar nog meer yoga plezier! Dank voor deze fantastische week!

Mariëlle

FAMILIEYOGA VAKANTIE PORTUGAL

Wij hebben heel erg genoten van onze vakantie in Portugal. Neel en Geertje zorgden voor een heel ontspannen en ongedwongen sfeer. De yogalessen waren altijd een meditatief moment die nog de hele dag bleef nazinderen.

Ook de ouder-kind yoga vonden wij heel fijn omdat op die manier onze zoon op een heel laagdrempelige manier kon kennis maken met yoga en omdat we zo als gezin bijzondere momenten met elkaar konden delen. De vliegende boeddhahouding zal ons en ons kind nog lang bijblijven ! Ook de kinderactiviteiten die Geertje verzorgde waren heel leuk en creatief ! Als onze zoon bij Geertje was wisten wij dat hij in goede handen was en konden wij extra ontspannen.

Ook het  prachtig domein ' Vida Pura ' was voor ons een schot in de roos ! De omgeving en de accommodatie gaven ons het zorgeloze vakantiegevoel dat wij zochten !

Nils, Anouck en Elias

 

©2019 door Yoga Leentje.