top of page

wo 08 apr

|

Via Zoom Live Stream

Familieyoga workshop

Deze Yoga Leentje familieyoga les is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Lees de informatie hieronder.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Familieyoga workshop
Familieyoga workshop

Tijd en locatie

08 apr 2020, 16:00 – 16:45

Via Zoom Live Stream

Over het evenement

FAMILIEYOGA je met ons mee? Ontdek hoe fijn het is om samen met je kind aan yoga te doen. Familieyoga is een mooie manier om verbinding aan te gaan met elkaar, op een warme en speelse manier. Aan samen tijd ontbreekt het deze periode waarschijnlijk niet, maar fijn weer even op een andere manier samen te zijn. Voor elkaar te zorgen en een moment in en met aandacht samen te zijn. 

Deze workshop van 45 minuten delen we vanuit de huiskamer en is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Je kunt met één of meerdere kinderen deelnemen, we passen ons aan hoe het ontstaat. De houdingen die je leert kun je na de workshop uitgebreid verder gaan ontdekken. 

Met een open tikkie kun je zelf kiezen hoeveel je wilt en kunt betalen voor deze workshop. Je ontvangt na de inschrijving een open tikkie en de Zoom link. Als een betaling voor de workshop niet mogelijk is, ben je alsnog welkom. Laat het ons dan gerust weten. Kies wat voor jou klopt en kan. 

Suggestie online deelname

5 euro

Kom graag uiterlijk vijf minuutjes voor de start online, dan kunnen we op tijd beginnen. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis zoom app downloaden. Via de Zoom Live Stream kunnen we elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van ons aan.

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn.

Zien we elkaar op de mat?❤

Deel dit evenement

bottom of page